Anlita hisservice i Stockholm

Andreas hade köpt ett bostadshus som hade hissar i varje trappuppgång. Med det samma funderade han på om det fanns ett företag med hisservice i Stockholm.

Den massiva hyreshusfastigheten hade varit en chansning för Andreas. Men han hade aldrig varit rädd för utmaningar. Dessutom hade huset varit alldeles för billigt för att han skulle kunna låta affären gå om intet. Men han var medveten om att det var enormt mycket att göra för att få det beboeligt igen.

Ett av hans bekymmer var hissarna. Huset hade fem våningar så de var nödvändiga för att lägenheterna längre upp skulle vara attraktiva. Andreas som inte var duktig på hissar hade ingen aning om vilket skick de var i. Därför kontaktade han ett företag som jobbade med hissar för att be om hjälp.

Kontroll och framtida kontrakt med hisservice

Företaget hade han fått tips om av en branschkollega. Det visade sig vara ett bra drag att be dem komma och se över hissarna och deras skick. Några av dem hade varit ganska bra, andra behövde en hel del service för att vara trygga att åka upp och ner i. De diskuterade vad som behövde göras och hur mycket det skulle kosta.

Andreas var så nöjd med jobbet de gjorde att han skrev ett kontrakt med dem. Det innebar att de skulle vara det bolag som hade ansvaret för den hisservice i Stockholm som Andreas behövde. Det var dem man ringde om hissarna inte fungerade. Det kändes mycket tryggt att ha dem ombord och han kunde släppa oron för hissarna efter det.