Låssmed får ofta rycka ut i Bromma

Det snabba storstadslivet gör att extra många låser sig ute och behöver ringa en låssmed just i Bromma. Det är helt naturligt och absolut inget att skämmas för.

Är det lättare att låsa sig ute i Bromma än i andra kommuner? Ja, kanske. I alla fall med tanke på att många boende i Bromma ofta åker långa sträckor in till Stockholms centrum. Pendling till jobb och nattliga resor hem från krogen gör dig exponentiellt tröttare ju längre sträcka det gäller, och ju tröttare du är desto lättare är det att slarva bort dina nycklar.

Fråga din låssmed i Bromma nästa gång ni talas vid, om denna teori angående utelåsningarna i Bromma stämmer eller ej. En yrkesman har säkert många egna teorier om vilka stadsdelar som oftast låser sig ute, och eftersom en låssmed ofta jobbar ensam är hen säkert bara glad att få prata av sig lite med någon som visar ett konkret intresse för hens jobb.

Att behöva en låssmed kan vara ett gott tecken

Skämt åsido, antagligen är det precis lika illa ställt i andra kommuner som det är i Bromma. Men det är högst mänskligt att glömma sina nycklar och behöva ringa en låssmed. Det är något som kan hända alla, och är inget att skämmas för. I själva verket kan det vara ett tecken på att du antingen är så framgångsrik på jobbet att du har viktigare saker att tänka på än dina nycklar, eller att du haft en alldeles otroligt lyckad utekväll på krogen.

Publicerat den
Kategoriserat som Bostad