Hemstädning i Stockholm går lekande lätt

Hur bär man sig åt för att spara pengar på hemstädning när man bor i Stockholm? Det kan vara lite av ett detektivarbete när det gäller personal och produkter.

Du får inte ligga på latsidan om du ska spara in pengar på att anlita rätt städare till ditt hem. Det är inte förrän du hittat den perfekta personen som är både effektiv och prisvärd. Men det handlar också om att använda material och städprodukter som är återanvändningsbara.

Det finns trasor som du kan tvätta istället för att använda dem bara en gång. En del av dem kostar lite mer i inköp men är betydligt billigare i längden. Du måste noga räkna in allt som berör städningen i en och samma pott. Då får du en bra helhetsbild av vad det verkligen kostar dig.

Hemstädning i Stockholm kan du beställa av en privat aktör

Att beställa hemstädning i Stockholm av en privat aktör kan bli mycket billigare än du tror. Ett städföretag har mycket som de ska få att gå runt och priserna kan därför variera. Se till att begära in offerter från flera håll så för du grepp om vad det handlar om. 
Var noga med följande innan du skickar iväg en förfrågan till de olika företagen eller privatpersonerna: Skriv tydligt ner vilka rum du vill ha städade och vad för slags städning du är ute efter och, om du vet, hur ofta du vill ha det städat. Du kanske får rabatt om du vill ha en kontinuerlig städning året om. 

Publicerat den
Kategoriserat som Städ