Mäklare i Nacka gav smarta tips

Att sälja sin bostadsrätt är inte alltid det enklaste. Har man en originell stil kan färger skapa tvekan. Då är det bra att lyssna på en mäklare från Nacka.

Ann hade under månader haft sin tvåa i Nacka till försäljning. Hon hade annonserat på nätet och i lokaltidningen, men inget napp. Det var inte helt sant. Hon hade haft flera visningar då den låg i ett vackert område och hade nära till butiker, busshållsplats och annat som man behövde för sin vardag.

Så bestämde hon sig till sist att ta kontakt med en mäklare i Nacka för att få hjälp med försäljningen. Denna kom på besök för att se lägenheten och gå igenom en del saker med Ann. Hon var nervös inför mötet och undrade vad mäklaren skulle säga. Vilket visade sig vara en hel del saker. Saker hon borde ändra på.

Mäklare gav vinstgivande tips

De gick från rum till rum och mäklaren pekade på saker som Ann skulle plocka bort. Efter att ha gått igenom hela huset och i princip tagit bort varenda färgfläck hade hon en punkt kvar. Ann borde måla om från rosa till vitt i sovrummet och från knallgrönt till vitt i köket. Trist, tyckte Ann. Nödvändigt, sa mäklaren.

Så Ann gjorde som hon blev tillsagd och körde iväg allt färgglatt till förrådet hos mamman. Sen målade en målare om de färgglada rummen. Färska blommor sattes in och första visningen bokades. Det kom många och tittade och nästan genast började budgivningen. Ann kunde inte tro sina öron. Genom att göra de enkla sakerna hade mäklaren sålt lägenheten på två veckor.