Mäklare hjälper dig som vill lämna Östersund av rojalistiska skäl

Du som känner dig beklämd över Jämtlands republikanska strömningar kan vända dig till en bra mäklare i Östersund för att flytta därifrån snabbt som ögat.

Att Jämtland är ett landskap fullt av lokalpatrioter har knappast gått någon förbi. De har ju till och med utropat sig själva till republik! (Och alla andra landskap grämer sig säkert fortfarande för att inte DE var först med idén. Det känns kanske lite töntigt att vara tvåa på bollen.)

Tills för ett tag sedan hette Jämtlands president Ewert Ljusberg, men efter att han gått ur tiden har Eva Röse tagit över stafettpinnen. Jämtland är alltså inte bara en republik – utan en republik med en kvinnlig president. I sanning ett modernt landskap (eller land, beroende på vem man frågar).

Mäklare vet att många köpare är intresserade av Östersund

Om man däremot tillhör de som hejar på den svenska monarkin, kanske det är läge att sälja lägenhet i Östersund. Vill man verkligen bo kvar på en plats där folket så öppet och unisont förkastar det svenska kungahuset? Stackars drottning Silvia, hon känner sig kanske sårad över jämtarnas envisa självständighet.

En mäklare kan dock lätt hjälpa dig som hellre styr kosan mot mer rojalistiska områden i Sverige. Det finns många som lockas av allt Jämtland har att erbjuda, och som inte lägger så stor vikt vid det där med republiken. Att hitta köpare till en fin lägenhet i Östersund är inte svårt, så du kommer sannolikt kunna ta dig därifrån inom en inte alltför sen framtid.